همه چیز در مورد خدمات حسابرسی و حسابداری

انبار گردانی- پلاک کوبی دارائی های شرکت اصلاح سیستم مالی تهیه و تنظیم صورتهای مالی- قیمت بهای تمام شده- گردش موجودی و صورت جریان وجه نقد حسابرسی مالی- مالیاتی– ضمنی- داخلی – عملیاتی مشاوره مالی

همه چیز در مورد خدمات حسابرسی و حسابداری

انبار گردانی- پلاک کوبی دارائی های شرکت اصلاح سیستم مالی تهیه و تنظیم صورتهای مالی- قیمت بهای تمام شده- گردش موجودی و صورت جریان وجه نقد حسابرسی مالی- مالیاتی– ضمنی- داخلی – عملیاتی مشاوره مالی

برترین مشاوره های مالی

جرایم عدم ارسال گزارشات معاملات فصلی:

معاملات فصلی : عدم انجام تکالیف قانونی در خصوص گزارشات خرید و فروش فصلی.موضوع ماده ۱۶۹ مکرر.و یا استفاده غیر قانونی از کد اقتصادی دیگران موجب تعلق جریمه هایی به شرح زیر می گردد.


در صورتی که رعایت موارد مذکور.در ماده فوق بنا به ‌تشخیص هیأت حل اختلاف مالیاتی از عهده مؤدی خارج بوده ‌باشد. مشمول بی‌اعتباری دفاتر و جرایم مربوط حسب مورد نخواهد بود:


۱*در صورتی که مودی فاقد کد اقتصادی باشد.یا از کد اقتصادی خودش برای معاملات دیگران استفاده نماید.


۲*کلیه تکالیفی که در ماده ۱۶۹ آمده است.باید توسط مودیان و طرفین معامله رعایت شود.


۳*در صورتی که مودیان از ارائه لیست معاملات خود به سازمان امور مالیاتی خودداری کنند.


۴*افراد حقیقی یا حقوقی که تخلف کرده. و از شماره اقتصادی دیگران برای معاملات خود استفاده نمایند.نسبت به پرداخت جریمه با افرادی که از کد اقتصادی آنها استفاده کرده اند.مسئولیت تضامنی دارند.


۵*هر گونه جعل و تقلب و سند سازی در کد اقتصادی.یا ارائه صورت های مالی و گزارشات معاملات فصلی خلاف قانون بوده.و مطابق با مقررات با آن برخورد میشود.


۶*کلیه صاحبان بنگاههای اقتصادی و کسب و کارها. مکلفند اسناد مربوط به خرید های خود را در سال فعالیت و سال بعد آن حفظ کنند.


۷*در صورتی که ماموران سازمان امور مالیاتی.پس از بررسی اسناد و مدارک گزارشات معاملات فصلی و کد اقتصادی تخلفی مشاهده کردند. مودیان مکلفند ظرف حداکثر۳۰روز نسبت به پرداخت مبلغ تعیین شده. مالیات اقدام کنند.


 


چگونه می توان گزارش خرید و فروش فصلی تهیه کرد؟

ارسال فهرست معاملات از طریق سامانه الکترونیکی اطلاعات معاملات فصلی انجام میشود.که به صورت انلاین و غیر انلاین انجام می شود.


 


09121248568

قصر حساب نیکان   ۸۸۸۲۵۷۵۹/   ۰۹۱۲۱۲۴۸۵۶۸


شرکت قصر حساب نیکان با بیش از ۱۲ سال سابقه فعال در زمینه های مالیاتی(ارسال گزارشات فصلی، ارسال لیست بیمه،ارسال مالیات حقوق،ارسال اظهارنامه ،تهیه کارت بازرگانی، و…..) و حسابداری و مشاوره در خدمت شماست.

کداقتصادی

کداقتصادی شماره ی منحصر به فرد ۱۲ رقمی است.که توسط سازمان امور مالیاتی به واجدان شرایط فعالان اقتصادی تخصیص داده می شود.

هر شرکت و یا موسسه پس از ثبت شرکت و از تاریخ ثبت آن به مدت ۲ ماه زمان دارد.تا با مراجعه به اداره ی دارایی مستقر در محدوده ی فعالیت خود،نسبت به تشکیل پرونده ی مالیاتی و اخذ کداقتصادی اقدام نماید. چنانچه شرکت ها جهت اخذ کداقتصادی اقدام ننمایند.از معافیت های مالیاتی ماده ی ۱۰۵ قوانین سازمان مالیاتی کشور محروم خواهند شد.علاوه بر معافیت ماده ۱۰۵،اخذ کد اقتصادی یک تکلیف مالیاتی است.

سازمان امور مالیاتی کشور،از طریق کداقتصادی قادر خواهد بود.صورتحساب ها،دفاتر قانونی و فاکتورها را به راحتی بررسی کند. و مالیات را بر اساس اسناد و مدارک به طور مستند محاسبه نماید.


 


دلایل مهم برای اخذ کد اقتصادی

۱-فاکتور صادر کند.

۲-شرکت می تواند کارت بازرگانی اخذ کند.

۳-بازکردن حساب در بانک.

۴-با شرکت های دولتی قرارداد اخذ کند.

۵-در مزایده و مناقصات شرکت کند.

۶-ارائه اظهارنامه های عملکرد سالیانه و فصلی ارزش افزوده.

۷-اخذ گواهی ارزش افزوده.


مدارک لازم جهت دریافت کداقتصادی اشخاص حقیقی:

*کپی از تمامی صفحات مدارک شناسایی، پروانه کسب و کارت اقتصادی قبلی.

*درخواست خود را به صورت کتبی تهیه کند.

*عکس ۳ در ۲ از متقاضی به تعداد ۳ عدد تهیه شود.

*پرداخت ۱۰٫۰۰۰ ریال و ارائه فیش پرداخت مبلغ.

*فرم اطلاعات هویتی اشخاص حقیقی به صور کامل تکمیل گردد.


مدارک لازم جهت دریافت کد اقتصادی اشخاص حقوقی:

*کپی از تمامی صفحات شناسنامه و کارت اقتصادی قبلی .

*درخواست شرکت را به صورت کتبی تهیه کند.

*روزنامه رسمی که آگهی شرکت در آن درج گردیده است.

*عکس ۳ در ۲ از متقاضی به تعداد ۳ عدد تهیه شود.

*پرداخت ۱۰۰۰۰ ریال و ارائه فیش پرداخت مبلغ.

*فرم اطلاعات هویتی اشخاص حقوقی به صور کامل تکمیل و تنظیم گردد.


مراحل اخذ کد اقتصادی:

۱-کپی از مدارک شناسایی اعضای هیئت مدیره ،اساسنامه و آگهی تاسیس شرکت،اظهارات شرکت و مجوز تاسیس یا پروانه بهره برداری و سند مالکیت اقامتگاه قانونی شرکت.

۲-دفترچه در واحد اطلاعات و خدمات اداره دارایی و فرم مربوطه از واحد ثبت و شناسایی اداره دارایی تکمیل شود.

۳-مالیات حق تمبر به اداره دارایی پرداخت گردد.مالیات اشخاص حقوقی خارجی

ماده ۱۰۷ : درآمد مشمول مالیات اشخاص حقیقی و حقوقی خارجی مقیم خارج از ایران بابت درآمدهایی که در ایران و یا از ایران تحصیل می­ نمایند به شرح زیرتعیین می شود­:


بابت تهیه طرح ساختمان­ها و تأسیسات‌، نقشه‌برداری‌، نقشه‌کشی‌، نظارت و محاسبات فنی‌، دادن ‌تعلیمات و کمکهای فنی، انتقال دانش فنی، سایر خدمات و واگذاری امتیازات و سایر حقوق، همچنین واگذاری فیلمهای سینمایی که به‌عنوان بها یا حق نمایش یا تحت هرعنوان دیگر در ایران یا ‌از ایران تحصیل می‌کنند به استثنای درآمدهایی که طبق مقررات این قانون نحوه دیگری برای تعیین درآمد مشمول مالیات یا مالیات آنها مقرر شده است با توجه به‌ نوع فعالیت و میزان سود دهی به مأخذ ده درصد(۱۰%) تا چهل درصد(۴۰%) مجموع وجوهی می­باشد که ظرف مدت یک سال مالیاتی عاید آنها میشود.


آیین نامه اجرایی ماده (۱۰۷) اصلاحی قانون مالیات های مستقیم در خصوص مالیات اشخاص خارجی براساس قانون جدید مالیاتهای مستقیم به شرح زیر می باشد:

ماده ۱ – در این آیین نامه اصطلاحات زیر در معانی مشروح مربوط به کار می روند

الف- درآمدهای در ایران: درآمدهای اشخاص حقیقی و حقوقی خارجی مقیم خارج از ایران که بابت فعالیت در ایران تحصیل می‌شود.

ب- درآمدهای از ایران: درآمدهای اشخاص حقیقی و حقوقی خارجی مقیم خارج از ایران که بدون انجام فعالیت در ایران از ایران تحصیل می‏شود.

پ- اشخاص خارجی مقیم خارج از ایران: اشخاص حقیقی و حقوقی خارجی که مقیم خارج از ایران می باشند.

ت- سایر حقوق: حقوقی که اشخاص حقیقی و حقوقی خارجی مقیم خارج از ایران، اختیار استفاده از آن را واگذار می کنند و حق مذکور در ایران مورد استفاده و بهره برداری قرار می گیرد، از قبیل حق استفاده و بهره برداری از اموال و دارایی ها، حق توقف بارگُنج (کانتینر)، حق ثبت، حق اختراع و اسناد علمی.

ث- قانون: قانون مالیات‏های مستقیم و اصلاحیه‏ های بعدی آن.


حقوقی خارجی


- در مورد پیمانکاری در ایران نسبت به عملیات هر نوع کار ساختمانی، تأسیسات فنی و تأسیساتی شامل تهیه و نصب موارد مذکور، و نیز حمل و نقل و عملیات تهیه طرح ساختمان ها و تأسیسات، نقشه برداری، نقشه کشی، نظارت و محاسبات فنی، دادن تعلیمات و کمک های فنی، انتقال دانش فنی و سایر خدمات در تمام موارد به مأخذ دوازده درصد (۱۲%) کل دریافتی سالانه.


– بابت واگذاری امتیازات و سایر حقوق خود از ایران و واگذاری فیلم های سینمایی، که به عنوان بهاء یا حق نمایش یا هر عنوان دیگر عاید آن ها می شود، به مأخذ بیست درصد (۲۰%) تا چهل درصد (۴۰%) مجموع وجوهی که ظرف یک سال مالیاتی عاید آن ها می گردد، می باشد. ضریب تعیین درآمد مشمول مالیات هر یک از موارد مذکور در این بند بنا به پیشنهاد وزارت امور اقتصادی و دارایی و تصویب هیأت وزیران تعیین می شود. پرداخت کنندگان وجوه مزبور و همچنین پرداخت کنندگان وجوه مذکور در بند (الف) این ماده مکلف اند در هر پرداخت مالیات متعلق را با توجه به مبالغی که از اول سال تا آن تاریخ پرداخت کرده اند کسر و ظرف مدت ده روز به اداره امور مالیاتی محل اقامت خود پرداخت کنند. در غیر این صورت دریافت کنندگان متضامناً مشمول پرداخت اصل مالیات و متعلقات آن خواهند بود.


– در مورد بهره برداری از سرمایه و سایر فعالیت هایی که اشخاص حقوقی و مؤسسات مزبور به وسیله ی نمایندگی از قبیل شعبه، نماینده، کارگزار و امثال آن ها در ایران انجام می دهند طبق مقررات ماده (۱۰۶) این قانون.شرکت های خارجی در ایران بابت سرمایه گذاری یا فعالیت های خود باید مانند شرکت های ایرانی دفاتر قانونی داشته و طبق آیین نامه نحوه تنظیم و تحریر و نگاهداری دفاتر آن ها را تنظیم نمایند. پیمانکاران خدماتی تجارتی نیز به همین منوال مکلف به داشتن دفاتر بوده و باید آن ها را به زبان فارسی و طبق مقررات تحریر نمایند.تذکر این نکته ضروری است در صورتی که شرکت خارجی در ایران سهام خریداری نماید سهامدار محسوب می شود و نه شرکت خارجی.


 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.